TD : total design Amsterdam : SC, Galerija Studentskog centra, 24.10.-12.11.1972 ([Galerija Studentskog centra], 1972)
Sadržaj: gornju polovicu plakata zauzima crna ploha na kojoj su istaknuti datum te mjesto održavanja izložbe. Donja polovica plakata podijeljena je na dva jednaka dijela - dva pravokutnika okomitih usmjerenja. Lijevi, bijeli pravokutnik sadrži naslov izložbe, a desni, prljavo zelene boje, prikazuje stranicu Letraseta.