Romano Perusini u Galeriji SC : Zagreb, 13.12.-25.12.1969 ([Galerija Studentskog centra], 1969)
Sadržaj: u gornjem desnom dijelu prikazana je figura muškarca, a oko nje tri siluete koje svojim obrisnim linijama ponavljaju njen oblik. Na različitim dijelovima svake od silueta raznobojne trake prate kretanje obrisne linije.