Teme i asocijacije : karikature Fedor Kritovac, Ivo Šarić, Zlatko Bastašić : Galerija Studentskog centra, Zagreb, 16.1.-31.1.1970 ([Galerija Studentskog centra], 1970)
Sadržaj: na žutom plakatu ističu se dvije dijagonalno smještene plave pruge u smjeru dolje lijevo prema gore desno. Istaknute su riječi iz naslova kojima su slova A zamijenjena prikazom piramide. Dijagonalne plave pruge sugeriraju izdužene sjene koje tijelo piramida baca na podlogu.