Zmago Jeraj : slike, grafike i fotografije u Galeriji Studentskog centra, Zagreb, 25.02.-10.03.1970 ([Galerija Studentskog centra], 1970)
Sadržaj: geometrijski nepravilan crni oblik većih dimenzija na crvenoj podlozi. S gornje i lijeve strane uokviren crnom linijom