Živko Đak : slike i grafike, Beograd : Galerija Studentskog centra ([Galerija Studentskog centra], 1968)
Sadržaj: plošan oblik svijetlo plave boje koji čitamo kao profil muškarca s lulom i šeširom. Profil je ispunjen nizovima jednakih profila u drugoj boji.