Marija Braut i Petar Dabac : fotografije : Galerija Studentskog centra Zagreb, 7.10.-31.10.1969 (Galerija Studentskog centra, 1969)
Sadržaj: reproducirana crno bijela fotografija s prikazom djevojčice na ulici. Dio prikaza uz gornji rub plakata je u koloru.