Omladinski klub olm, Jabuka : disko večeri (Omladinski klub Jabuka, 1968)
Sadržaj: stilizirani prikaz jabuke, oblika ispunjenog trakama koje prate njen vanjski rub. Na gornjoj rubnoj traci ukomponirane fotografije četiri muškarca i jedne žene