Plastex - art '75 : Proljetni zagrebački velesajam, 21.-26.4. 1975. (Društvo plastičara i gumaraca [etc.], 1975)
Sadržaj: u središtu crnog plakata nalazi se žuti pravokutnik unutar kojeg je smješten tekst crnim slovima.