Tigar : drama Marijana Matkovića, Zagrebačko dramsko kazalište, 1969. (Zagrebačko dramsko kazalište, 1969)
Sadržaj: pakat je podijeljen na dva dijela. U gornjem dijelu prikaz tigra na slovnoj podlozi, a u donjem dijelu prikaz tigra na bijeloj podlozi ispunjenoj pismenim znakovima