Radovan Delalle, Urbarhitektura : Galerija suvremene umjetnosti, Zagreb, 26.2.-14.3.1976 - Stojanović, Željko, fotograf (Galerija suvremene umjetnosti, 1976)
Sadržaj: reproducirana fotografija križanja dviju ulica iz ptičje perspektive. Naknadnom intervencijom na fotografiju autor je uobičajne pješačke zebre zamijenio karakterističnim krznom tigra