Wolfgang Huller u monodrami Felixa Krulla iz romana Thomasa Manna : u teatru ITD, 5. studenog 1975. (Teatar ITD, 1975)
Sadržaj: uz gornji rub plakata smješten je tekstualni dio, a ostali dio plakata podijeljen je na tri identična polja u kojima se nalazi simbol Lufthanse