Luigi Pirandello: Večeras improviziramo : Dramsko kazalište Gavella (Dramsko kazalište Gavella, 1972)
Sadržaj: kvadrati različitih boja na bijeloj podlozi sadrže elemente znaka Dramskog kazališta Gavella, a koje autor u svakom od kvadrata drugačije realizira