Poklon prijateljima : koncert za pretplatnike ciklusa "Petnaest doživljaja" : Ida Gamulin klavir, Goran Končar violina : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" 3.05.1984 (Radio televizija Zagreb, 1984)
Sadržaj: žena išaranog lica sjedi za klavirom, oko nje grane s cvijećem i kukcima