Poklon prijateljima : koncert za pretplatnike ciklusa "Petnaest doživljaja" i Zagrebačkih solista : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 23.05.84 (Radio televizija Zagreb, 1984)
Sadržaj: plakat sa odsječenim gornjim lijevim i donjim desnim uglom sugerira oblik kubusa. Podloga imitira mramornu površinu na kojoj se ističe veliki bijeli plošan znak.