Balada o Pulcinelli, Luigi Compagnone, Italo dall'Orto : Hrvatsko narodno kazalište, Split : Teatar Evropa Mediteran (Hrvatsko narodno kazalište, 1984)
Sadržaj: likovi u kazališnim kostimima i maskama na licu.