Zagrebački simfoničari RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 15.03.1990 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1990)
Sadržaj: u prednjem planu prikazan je ženski lik koji leži, dok je u pozadini smješten prikaz muškarca za klavirom