Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, 24.11.88 (Radio televizija Zagreb, Muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: žena kleči na šljunčanoj obali i štapom dodiruje vodu. Rub vodene površine sugerira oblik violončela, a štap u ruci žene gudalo.