Zagrebački simfoničari i Zbor HRTV : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Hrvatski radio, glazbeni program i proizvodnja, 1991)
Sadržaj: tri violončela u prednjem planu, iza svirači.