Zagrebački simfoničari i Zbor HRTV : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Hrvatska radiotelevizija, muzička proizvodnja, 1991)
Sadržaj: svirači sa flautama od kojih poneki instrumente drže kao bodeže.