Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: lokomotiva u obliku klavira na tračnicamau obliku klavijatura. Pijanist sjedi kraj s rukama položenim na klavijaturama.