Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 21.04.88 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: u središtu prikaza je oblak čije konture imaju oblik ljudske glave. Iz očiju i ustiju izbijaju zrake koje su oblikovane poput tipki klavira. Ispred tog prizora sjedi pijanist.