Glazbeni doživljaji : Simfonijski orkestar i mješoviti zbor muzičke akademije sveučilišta u Zagrebu : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1989)
Sadržaj: lik pjevačice u zlatnoj haljini nalik školjci, istodobno i harfi. Iza nje plavo more sastavljeno od kružnih oblika te crna peraja morskog psa.