Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : sezona 84/85 : ciklus Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1984)
Sadržaj: pijanist (Ivo Pogorelić) za klavirom koji je sastavljen od raznorodnih elemenata kao što su glava jelena, ljestve, kuće u nizu i sl.