Zagrebački simfoničari i Zbor RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1989)
Sadržaj: uz desnu bočnu stranu postavljen lik muškarca koji gura kolica na kojima se nalazi mali klavir. U pozadini ljudi nejasnih lica i sumarno prikazanih dijelova tijela