Zagrebački simfoničari RTZ ; The European master orchestra, Beč :Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1989)
Sadržaj: u prvom planu dva psa, između njih jež, a iza dva neobična ljudska lika impozantnih dimenzija od kojih jedan svira bubnjeve