Zagrebački simfoničari i Zbor HRTV : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski" (Hrvatska radio televizija, muzička proizvodnja, 1991)
Sadržaj: crnim i žutim nepravilnim mrljama prikazana nejasna lica ljudi i dijelovi tijela. Neki likovi drže crne ili žute puhačke instrumente koji imaju završetak poput kao ratničkog koplja