Goran Massot: Provalnik : Zagrebačko kazalište mladih, 10.10.1987 (Zagrebačko kazalište mladih, 1987)
Sadržaj: prikazan je crni stol. Na stolu su ogrlice od vilica, voća, povrća, te drugih raznih prehrambenih artikala