Dušan Jovanović: Oslobođenje Skopja : Centar za kulturnu djelatnost Saveza socijalističke omladine, Zagreb (Centar za kulturnu djelatnost Saveza socijalističke omladine, 1979)
Sadržaj: prikazan je junak stripa hromi Daba (Black Pete), u različitim pozama i odijelima ispod fotografije dječaka tužnog lica