Adolthe Adam: Giselle : Hrvatsko narodno kazalište, Split (HNK, 1986)
Sadržaj: na plakatu su plošno prikazane dvije ženske figure. Tijela su im u potpunosti rađena geometrijskim i cvjetnim motivima, te motivima ptica