Bućan : Collegium artisticum : Skenderija, Sarajevo, 24.1.-6.2.1985 (Skenderija, 1985)
Sadržaj: prikazan je portret autora u profilu koji puši. Portret je rađen na crnoj podlozi energičnim linijskim potezima u zlatnoj boji