A. Adam: Giselle : Slovensko narodno gledališče v Ljubljani (Slovensko narodno gledališče, 1992)
Sadržaj: dvije balerine u bijelim haljinicama s jelenjim rogovima prikazanes leđa. Iza lika desne proviruje muški lik