Ranko Marinković: Glorija : Dramsko kazalište Gavella, sezona 1995./96 (Dramsko kazalište Gavella, 1995)
Sadržaj: prikazano je poprsje ženske figure u habitu časne sestre. Žutog lica preko kojeg prelaze crvene, vertikalne trake. Na mjestima očiju i usta prikazane su ljudske figure