Hrvatski nakladnici = Croatian publishers = Kroatische Verlage : Hrvatska zajednica nakladnika i knjižara, Hrvatska gospodarska komora, Frankfurtski sajam knjiga 7.-12. listopada 1998. = Kroatische Verlags- und Buchhandlungsgeselschaft, Kroatische Wirtschaftskammer, Frankfurter Buchmesse, 7.-12. Oktober 1998. = Croatian association of publishers and booksellers, Croatian chamber of economy, Frankfurter book fair, 7.-12. October 1998. (Hrvatska gospodarska komora, 1998)
Sadržaj: žena na ljestvama uz police s knjigama, u ruci drži knjigu