18.5.1988. Međunarodni dan muzeja = Mednarodni dan muzejev = International museum day = Megunaroden den na muzeite (Muzejski dokumentacioni centar, 1988)
Sadržaj: na postamentu prozirni kubus unutar kojeg su smještene figure ljudi.