Novi strip : Galerija suvremene umjetnosti (Galerija suvremene umjetnosti, 1979)
Sadržaj: četrdeset i devet polja koja sadrže reproducirane fotografije svećenika riječi kojih su umetnute unutar oblačića karakterističnih za formu stripa.