Suvremena umjetnost iz Austrije : 18 umjetnika iz galerije Griechenbeisl : Galerija studetskog centra, godina XI, sezona 71/72, br.11, Zagreb, 20.4. - 7.5.72 (Galerija studentskog centra, 1972)
Sadržaj: unutar plavog okvira izmjena crvenih i bijelih okomitih pruga. Izmjena boja i različite širine i visine pruga vizualno tvore brojku jedanaest.