Pomorski rječnik - Crnić, Rudolf (vlast. nakl, 1922)
Rječnik tal.-njem.-hrv.; prema Predgovoru, 2. 1, rječnik obuhvaća 2700 termina, a sastavljen je na temelju ankete koja je održana u Bakru od 14. do 26. VI. 1921.; unutar navedenih skupina raspored riječi abecedni i to na osnovi tal. riječi.