Crkvica sv. Martina nad sjevernim vratima (porta aurea) Dioklecijanove palače u Spljetu - Bulić, Frane (["Bihać", Hrvatsko društvo za istr497.58aživanje domaće povijesti], 1916)
Povijesna istraživanja o crkvici sv. Martina smještenoj na sjevernom ulazu u Dioklecijanovu palaču.