Pomorski vozarski ugovor - Mogan, Julije ([s. n.], 1915)
Sadržaj: I. Pravna narav pomorskoga robnog vozarskoga ugovora ; II. Potrepštine pomorskoga teretnog vozarskoga ugovora ; III. Obveze lica što sklapaju pomorski robni vozarski ugovor : A. Obveze vozara ; B. Obveze krcatelja ; V [IV!]. Razrješenje vozarskoga ugovora. [Dodaci] : I. Codice di commercio (Code Napoléon) [Izvadak]. II. Izvadak iz "Zakonske osnove o pomorskom privatnom pravu" dra Franje Nagy-a. III. Obrasci teretnica.