Rokoko i njegova kultura : dva predavanja, držana dne 22. veljače i 19 travnja 1907. u "Gospojinskom klubu" u Zagrebu - Schneider, Artur ([s. n.], 1907)
Sadržaj: I. Slikarstvo i glazba u doba rokoko. II. Arhitektura, plastika i sitna umjeća u doba rokoko.