Vittime della corruzione elettorale governativa nel processo di Vergorac : con appendice ed epilogo - Forlani, Francesco (1901)
O sudskoj raspravi zbog pronevjere, protiv tajnika općine u Vrgorcu Josipa Kukulja, predsjednika Jure Prvana, svećenika Josipa Luetića i dr.; sadrži i dodatak, Appendice, 131—152. str., većinom prepiska u vezi s aferom i kao poseban prilog Epilogo parlamentare, 153—163. str.