Oseka - Borčić, Vesna ([Zagreb], 1961)
Sadržaj: na sivo-svijetlo smeđoj podlozi crni i narančasti oblici sugeriraju organske morske tvari.
Signatura desno ispod prikaza, olovkom: Vesna Borčić 1961.; lijevo ispod prikaza, olovkom: "oseka" /different media/; sredina dolje olovkom: l'epreuve d'artiste
Keywords: kombinirana tehnika