Razmišljanja II - Arbanas, Nevenka, grafičarka ([Zagreb], 1982)
Sadržaj: apstraktna kompozicija realizirana na jednoj velikoj i dvjema malim pločama.
Signatura desno ispod otiska olovkom: Arbanas Nevenka 82; lijevo ispod otiska olovkom: suha igla 3/5; sredina ispod otiska olovkom: RAZMIŠLJANJA II
Keywords: suhe igle