Propheta Habacuc : ex Breviario c. r. bibl. Aulicae Vindobonen. R. Academiae zagrabiensis transcripsit notis variisque aliorum codicum lectionibus instruxit - Vajs, Josef (Publicationes Academiae palaeoslavicae veglensis. Glagolitica. Analecta sacrae scripturae ex antiquioribus codicibus glagoliticis. Prophetae minores, 1912)
Glagoljski tekst o proroku Habakuku i njegov prijepis u ćirilici; knjiga sadrži i ova poglavlja: Textus glagolitici cum archetypo Graeco comparatio ; Textus glagolitici cum codicibus cyrillianis collatio ; Origo vicissitudinesque textus glagolitici; u predgovoru bilješke o kodeksima koji sadržavaju tekst Habakuka.