Najvjernija fotografija "predsjednika" Stjepana Radića trgovca s pravicama hrvatskoga naroda i grada Zagreba (Zagrebačka organizacija Hrvatske federalističke seljačke stranke, 1927)
U povodu pripremanja zakona o gradovima, prema kojima bi Zagreb i Beograd bili izuzeti iz nadležnosti oblasti i protiv Radićeva prijedloga da se Zagrebu to pravo ne prizna.