Obćinski zakon : pravilnik i izborni red : popravljeni i dopunjeni (Narodni List, 1898)
Zakon obvezan za Kraljevinu Dalmaciju od 30. VII. 1864; Pravilnik i Izborni red od 7. VIII. 1897.; Tiskanice za obćinske urede, 91—112. str. i omotni l.