Die Ideologie der kroatischen Bauernbewegung : Übersetzung aus dem Kroatischen - Herceg, Rudolf, političar (Rud. Herceg und Genossen, 1923)
3. dio govori o principijelnim razlikama između seljačkoga pokreta i građanskog i radničkog staleža.