Adresa čiste stranke prava predložena u Hrvatskom saboru dne 25. kolovoza 1897. ([s. n.], 1897)
Adresa upućena austro-ugarskom kralju Franji Josipu I. da se Hrvatska, Slavonija, Dalmacija, Istra, Međimurje, Rijeka i Bosna i Hercegovina ujedine.