Govor Frana Folnegovića narodnog zastupnika kotara švaračkog u proračunskoj razpravi hrv. [!] sabora dne 9. prosinca 1890. - Folnegović, Fran, političar ([s. n.], 1890)
Općenito o prilikama u Hrvatskoj.