Govor Jurja Biankinia, zastupnika naroda, izrečen u sjednici dne 1. veljače 1894. Dalmatinskog sabora : (po brzopisnom izvješću) - Biankini, Juraj ([Narodni list], 1894)
O hrvatskom rodoljublju i pučkim školama u Dalmaciji ; kritika na Savu Bjelanovića.